Kysy ravinnosta

Tällä alueelle keskustellaan kaikesta urheilijan ravintoon, nesteytykseen, lisäravinteisiin jne liittyvistä asioista, sillä tämä puoli on tärkeä ja tulee olla kunnossa jokaisella tavoitteellisella urheilijalla.

Moderators: juha, Jan, raZor

Kysy ravinnosta

Postby Jukka Ropponen » Sun Apr 26, 2015 10:35 am

Laitetaan tällainen ketju alulle jonne voidaan kerätä erilaiset ravintopuolen kysymykset jotka askarruttavat foorumilaisia. Vasta voivat kaikki joilla on tietoa ja mielipiteitä asioista.
Jukka

Blocker first - Questions later!
User avatar
Jukka Ropponen
Goaliepro
 
Posts: 2350
Joined: Wed Apr 26, 2006 12:49 pm
Location: Espoo

Re: Kysy ravinnosta

Postby Balgaas » Thu Jun 27, 2019 9:21 am

Onko luontaistuotteista loppujen lopuksi mihinkään? Katselin täältä https://www.luontaistuotteet.com/urheiluravinteet/k-1096 ja rupesin miettimään että miksei vaan ennemmin söisi suoraan marjoja kuin jotain tyrnimarjatiivistettä kapselista? Vai onko marjojen sokeri sitten taas haitaksi?
Balgaas
Rookie
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 27, 2019 8:06 am

Re: Kysy ravinnosta

Postby Jukka Ropponen » Tue Jul 02, 2019 8:53 am

Balgaas wrote:Onko luontaistuotteista loppujen lopuksi mihinkään? Katselin täältä https://www.luontaistuotteet.com/urheiluravinteet/k-1096 ja rupesin miettimään että miksei vaan ennemmin söisi suoraan marjoja kuin jotain tyrnimarjatiivistettä kapselista? Vai onko marjojen sokeri sitten taas haitaksi?


Erittäin hyvä kysymys. Tähän voi vastat muutamalla eri tavalla:

1) Marjojen jne lisäämien ruokavaliossa on lähes aina hyvästä

2) Lisäravinteissa on valtavia eroja. Monet ns urheilujuomat esim ovat valtaosin halpaa sokeria ja usein myös monia keinotekoisia aineita, joten vesi on monasti jopa terveellisempi vaihtoehto. On siis tärkeää ymmärtää mitä lisäravinteta käyttää, mistä ne koostuu ja miksi tarviotsen juuri tätä ravinnetta.

3) Näistä syistä olemme panostaneet BioSteel ravinteisiin, sillä ne ovat luonnontuotteita, niissä ei ole lisöaineta, ei säilöntäaineita, ei väriaineita jne. Ne ovat luotu alunperin optimaalisiksi lisiksi Toronton NHL pelaajille siten että prioriteetit ovat olleet terveydellisyys, turvallisuus ja tehokkuus
Jukka

Blocker first - Questions later!
User avatar
Jukka Ropponen
Goaliepro
 
Posts: 2350
Joined: Wed Apr 26, 2006 12:49 pm
Location: Espoo


Return to Urheilijan ravinto

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests