GoaliePron kesän 2015 maalivahtileiri

Switch language to Englanti

GoaliePron perinteinen kesän pääleiri järjestetään tänä vuonna Espoossa kesäkuun 1-5 (ma-pe). Pitopaikkana tällä kertaa Leppävaaran jäähalli. Leirimme on ollut loppuunmyyty hyvissä ajoin kaikki 10 aiempaa vuotta jolloin olemme tämän tapahtuman järjestäneet. Jotta saisimme mahdollisimman oikeanlaiset ryhmät niin varaamme oikeuden valita oppilaat hakemuksen lähettäneiden joukosta. Katso tarkemmat hakuohjeet tämän sivun lopusta.

yhteiskuva

KENELLE LEIRI ON TARKOITETTU

Leiri on avoin kaikille kilpailullisille maalivahdeille joilla on tavoitteet korkealla ja tahto tehdä todella lujaa työtä. Tähän saakka osanottajamme ovat olleet junioreista aina tuonne miesten ammattilaissarjoissa pelaaviin saakka. Leirin aikana jaamme maalivahdit omiin taso- ja ikäryhmiinsä jolloin saadaan kaikkien oppilaiden harjoittelu oikealle tasolle ja intensiteetille. GoaliePro valitsee oppilaat hakemusten perusteella. Nuorimpien osanottajien tulee pystyä fyysisesti vetämään läpi 2 jääharjoitusta ja yksi kuivaharjoitus päivittäin + verryttelyt ja jäähdyttelyt ennen ja jälkeen treenien.

Leirin ohjelmasta ja jokaisne jääharjoituksen vedosta vastaa Jukka Ropponen

Leirin ohjelmasta ja jokaisen jääharjoituksen vedosta vastaa Jukka Ropponen

LEIRIN OHJELMA

Leirin pääpaino on jääharjoittelussa ja päivässä onkin 2 laadukasta jäällä tapahtuvaa harjoitusta. Joka kesä leirin ohjelmasta / harjoitteista uudistetaan yli 30% perustuen kauden aikana kehittämiimme uusiin harjoitteisiin joita olemme luoneet pro asiakkaillemme ja heidän kanssaan testanneet. Kauden 2014-15 aikana ovat metodimme menneet jälleen aimo askeleen eteenpäin ja tulemme kiinnittämään erityistä huomiota poikkiliikkeen nopeuteen, koko kropan yhdenmukaiseen liikesuuntaan ja liikkeen aikaiseen kontrolliin.

Tämän lisäksi on päivittäin 1 kuivaharjoitus sekä fysiikkavalmentajan vetämät alkuverryttelyt ennen jääharjoituksia sekä johdetut jäähdyttelyt aina jään jälkeen. Lihashuollon opettamiseen panostamme voimakkaasti. Tälläkin puolella metodiikkaamme on mennyt paljon eteenpäin ja edelleen erityishuomio on lonkan alueen vahvistamisessa ja huollossa.

GoaliePron pro ohjelman mukana harjoittelevat maalivahdit ovat myös mukana leiriviikon toiminnassa ja vetävät valmentamisen lisäksi omia harjoituksiaan joita oppilaat pääsevät seuraamaan.

opastusta

VALMENTAJAMME

Leirin ohjelmasta vastaa maalivahtivalmentaja Jukka Ropponen joka on myös itse jäällä valvomassa jokaista harjoitusta ja opastamassa ryhmiä vetäviä valmentajiamme.

Tulevan kesän valmentajakunnan vahvistamme n 2 kk ennen leiriä, sillä meillä on joka vuosi enemmän valmentajia pyrkimässä mukaan kuin mitä me voimme ottaa. Suoritamme valinnat sen mukaan että saamme joka ryhmälle 2 valmentajaa kaikkiin jääharjoituksiin eli 2-3 oppilasta per valmentaja. Tämä suhde + GoaliePron metodiikka takaa jatkuvan, oikeanlaisen ja kannustavan palautteen koko leirin ajaksi.

valmentajat

Edellisinä vuosina leirillä ovat olleet valmentamassa mm:

 • Ale Jääskeläinen, GoaliePro & Kiekko-Vantaa
 • Nikke Bäckström, Minnesota Wild
 • Jack Hartigan, Finngoalie, Halifax
 • Rasmus Tirronen, Merrimack NCAA
 • Clint Elberts, Missouri Mavericks, ECHL
 • Larry Sadler, Smartgoalie.com
 • Ari Sulander, Suomen U20 maajoukkue & Jokerit A
 • Mikko Rämö, KooKoo
 • Justin Goldman, The Goalie Guild & USA Hockey
 • Erno Suomalainen, KeuPa
 • Rasmus Reijola, St.Cloud, NCAA
 • Ted Monnich, GDI Carolinas
 • JNE…

Tämän tasoista valmennustiimiä ei ole millään muulla maalivahtileirillä!

LEIRIN HINTA

Leiri maksaa 730€ ja se maksetaan viikon kuluttua siitä kun oppilaalle on ilmoitettu hyväksymisestä leirille. Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollisen poisjäännin sattuessa voi valittu oppilas hankkia itse korvaajan ellei GoaliePron odotuslistalla tällaista ole jo valmiina. GoaliePro ei voi ottaa vastaan peruutuksia, mutta järjestää oppilaan tilalle toisen mikäli jonotuslistalla on ko hetkellä halukkaita.

Hinta kattaa valmennuksen ja kaikki harjoitukset, luennot, GoaliePron harjoitusvaatepaketin, ravintoterapeutin kanssa kootut runsaat urheilijan lounaat, huollon palvelut, energiatankkaukset / välipalat sekä mahdollisuuden testata jäällä uusimpia varusteita.

Jokaisella leiriläisellä tulee olla oma voimassa oleva vakuutus joka kattaa mahdollisten tapaturmien ja loukkaantumisten hoidon.

Kohteena USA:n yliopistosarjat! 

ncaa hockey

Jos tavoitteesi on aikanaan päästä NCAA yliopistokiekon pariin, on leirimme juuri oikea kohde sinulle. Tänäkin vuonna leirillämme on paikalla valmentajia joilla on joko hyvät kontaktit NCAA joukkueisiin tai valmentavat itse näissä sarjoissa.  Käymme myös leirin aikana läpi koko polun ja mitä nuorelta urheilijalta vaaditaan sekä pelillisesti että myös akateemisesti että sitten aikanaan on mahdollista päästä NCAA kiekon ja stipendijärjestelmän pariin. Stipendien arvo saattaa olla jopa 40.000$ vuodessa ja itse opinnot kestävät 4 vuotta.

Pro ryhmässämme harjoittelee koko kesäkauden aikana 4 maalivahtia jotka ovat kaikki aloittaneet GoaliePron oppilaina juuri tällä leirillä 11-12 v iässä. He tulevat toimimaan myös valmentajina leirillä ja voivat antaa hyviä neuvoja miten päästä aikanaan samalle polulle.

HAKEMUKSET

Vapaamuotoiset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen valmennus (ät) goaliepro.com. Näistä tulee käydä hyvin selväksi miksi juuri sinun pitäisi saada paikka leiriltämme ja kuinka leiri sopii sinun suunnitelmiisi edetä maalivahdin urallasi. Kerro myös tarkasti mitkä ovat uratavoitteesi. Tämän vapaamuotoisen osan lisäksi laitathan seuraavat tiedot hakemukseesi:

 • Nimi
 • Syntymävuosi
 • Nykyinen joukkueesi & pelinumerosi
 • Sarja jossa pelaat
 • Puhelin, e-mail ja osoite
 • Alle 18 vuotiailta vanhemman nimi, e-mail ja puhelinnumero
 • Mahdolliset valmentajan / valmentajien suositukset

Nähdään kesällä Espoossa!

brians_logo-transparent

wall-logo

drinkthe pink