Sportmaskin edustus Goalieprolle

Sportmaskin edustus Goalieprolle
08/02/2006 Juha Halmesvaara
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Espoo 19.1.2005

GoaliePro on sopinut Sportmaskin Tony Priolon kanssa Sportmask tuotteiden edustamisesta Suomessa ja Euroopassa. Sportmask on pohjoisamerikassa todella arvostettu maskien valmistaja. Kaikki tuotteet viimeistellään käsin. Samalla varmistetaan tuotteiden laatu ja toimivuus.

Nämä lähes ”luodinkestävät” maskit valmistetaan Sportmaskin kehittämästä ProGlass™ lasikuidusta ja hiilikuidusta. Hiili- ja lasikuidun käyttäminen maskin kuoren valmistemiseen tekee maskista muovimaskeihin verrattuna huomattavasti jäykemmän ja suojaavamman. Erona eurooppalaisiin maskeihin Sportmaskissa on myös huomattavasti suurempi aukko, joka ulottuu suun alapuolelle helpottaen kommunikointia ja hengittämistä pelin aikana.

Kypärä-ristikko yhdistelmään tottuneille maalivahdeille Tony tarjoaa Mage ja Mage II maskit, sekä uutuutena oldschool-henkisen erittäin suojaavan Centauri-mallin. Suomessa parhaiten tunnettu Magen käyttäjä on Bostonissa pelaava Tim Thomas.

GoaliePron tarjoaa suomalaisille maalivahdeille mahdollisuuden tutustua Sportmaskien mallikappaleisiin. Sportmaskin edustajana huolehdimme myös tilauksen puolestasi tehtaalle, varmistamme oikean istuvuuden ja koon sekä sen, että saat maskin haluamiesi toivomusten mukaisesti suoraan tehtaalta kotiin toimitettuna.

Lisäksi tarjoamme luonnollisesti Sportmask-asiakkaille täydellisen varaosapalvelun.

if(1==2) { ?>

  • RAZOR VX, varastokoot L ja XL   575 €
  • RICOCHET VE, varastokoot M , L ja XL  429 €
  • RICOCHET VE junior  280 €
  • MAGE II PRO  varastokoko XL 595 €
  • MAGE II varastokoko L 429 €

} ?>

Sportmaskin perusvärit ovat musta ja valkoinen. Riskikkovaihtoehdot Pro Cateye, Pro Cheater ja Hyväksytty.

 

Sportmask Razor VX & Ricochet VE (molemmissa malleissa sama muotti)

 

Sportmask Mage II

 

  Maskien ristikot (Pro Cateye, Pro Cheater ja Hyväksytty) Mage ristikot (Cateye ja Hasek)

Sportmaskit ovat saatavilla 12 eri kokoisena sekä PRO-mallit customoidulla maskin syvyydellä ja leuan pituudella. Tarvittaessa osa maskimalleista laaditaan tilaajan päästä tehdyn muotin mukaan, jotta maski istuu päähän täydellisesti.

if (1==2) { ?>Custom- ja erikoiskokotilauksissa tiedustele maskin hintaa. ;} ?>

Sportmask T3

 

Sportmask Centurion

 

Spormask Mage