One Goal Hockey Show – Toronto 2007 Messuraportti osa2 – Vaughn uutuudet

One Goal Hockey Show – Toronto 2007 Messuraportti osa2 – Vaughn uutuudet
08/02/2006 Juha Halmesvaara

Espoo 21.1.2007

Dave Nugent ja Pekka Vaughnin osastolla tutkimassa uusia Velocity 3 kintaita. Joey esittelee GoaliPron Pekalle Velocity 3 patjan ominaisuuksia. Joey päässyt vauhtiin esitellessään uutta Velocity 3 patjaa. Velo 3 patjoissa uutta on se että nyt sarjatuotannossa on täysiverinen pro specs tuote jollaisia NHL- ammattilaiset käyttävät. Sarjatuotanto mahdollistaa pro specsattujen patjojen valmistamisen edullisemmin kuin yksin kappalein customoidun tuotteen, joten Velo 3 tulee olemaan saatavana mielenkiintoiseen hintaan keväällä 2007 myös Suomessa.

Uutta on hieno grafiikka,joka alussa tuntui hieman erikoiselta ratkaisulta mutta kun silmä tottui niin yksimielisesti oltiin sitä mieltä että uusi design on onnistunut ratkaisu.

Patjassa on laaja jalkakanava, pro-polvi, pidempi suorakulmainen polven laskeutumisalusta, yhteen niputetut polvipalat ja täysin suora yläosa. Uutuutena myös reisiosan lisäläppä, joka tasapainottaa patjaa, jäissä ollessa ja estää kiekkojen osumisen reiteen, sekä vähentää kiekkojen lipumista 5 holesta sisään.

Täysin uutta designia. Jälleen kerran Vaughnilta kilpi johon voi luottaa. Hyvä balanssi ja muotoilu Vaikka Velo 3 rällä on täysin uusi malli, niin jotain tuttua siinä kuitenkin on. Perinteinen malli, josta monet ovat aina pitäneet. Ranneosa on aika iso, mutta toimiva. Hanskan toimivuus on hyvä ja koko yllättävän suurelta tuntuva uusillakin mitoilla. Epic panssari oli saanut uuden värin- hieno valkoinen ja aikaisempaa paremman kylkisuojauksen. Varma hittituote kaudelle 2007 ! Velo 2 rällä on pienennettynä versiona erittäin toimivan tuntuinen. Velocity 2 -kilpi Epic kilven käyristystä on muutettu aikaisempaa jyrkemmäksi.   Vaughnin osastolla oli myös uusi komposiittimaila sekä made in Finland ! foam core maila (ei kuvassa). Made in Finland maila oli tutun tuntuinen laatutuote. Niiden myynnin aloittamisesta Suomessa käytiin hyvät neuvottelut, perästä kuuluu.  

Lue myös Messuraportti osa3 – Brian’s uutuudet.