Maskien maalaus osaksi Goaliepron palvelua

Maskien maalaus osaksi Goaliepron palvelua
08/02/2008 Juha Halmesvaara

Espoo 2.8.2008

Goaliepro suunnittelee parhaillaan yhteistyötä Wall maskien kanssa ja osaksi yhteistyötä tulee myös maskien maalauspalvelu & suunnittelu. Tämä tulee olemaan luonnollinen jatke varusteiden custom suunnittelulle ja grafiikoille joita olemme toimittaneet jo lukuisille maalivahdeille Briansin tehtaalta. Tämä palvelu on saatavilla toistaiseksi vielä vain pro asiakkaillemme, mutta kun saamme koko konseptin valmiiksi Petri Karvisen kanssa tulemme lanseeraamaan sen myös kaikille muille asiakkaillemme.

Sen verran voimme jo tässä vaiheessa kuitenkin kertoa että koko tulevan maskiohjelman kulmakiveksi tulee custom mitoitus, sovitus ja maskien oman pään mukaan rakentaminen.

ari sulander goalie mask zsc lions Tässä esimerkki uudesta maalauksesta Ari Sulanderille joka toteutettiin tulevaa kautta 08-09 varten. Oikealla tuo uusi maski joka nyt matsaa yhteen Sulon varusteiden kanssa (kts t-paita) paremmin kuin tuo vasemman puoleinen viime kauden maski. john fioravanti goalie mask design Tässä toinen tuore esimerkki suunnittelusta jonka on toteuttanut John ”Yona” Fioravanti. Yonan design töitä on mahdollista saada Goaliepron kautta ja miehen kyky suunnitella selkeitä grafiikoita on aivan alan huippua. john fioravanti goalie mask design Tämä Yonan design pohjautuu hänen itselleen aikanaan suunnittelemaan Flyers designiin ja vastaavaa kuviota on nähty myös NHL jäillä. Yonan käsialaa ovat olleet myös Mike Richterin vapauden patsas design ja aikanaan myös Sakke Lindforsin tähtikuvio & Sulon jokerimaski. john fioravanti goalie mask design

Takakappaleet persoinoidaan aina asiakkaan toiveiden mukaan