Mahdollisuus U18 maalivahdille pelata huippukiekkoa

Mahdollisuus U18 maalivahdille pelata huippukiekkoa
08/02/2009 Juha Halmesvaara

Espoo 14.1.2009

Russel Stover Midget Tier 1 jääkiekkojoukkue Kansas Citystä etsii suomalaista maalivahtia joka haluaa ottaa suuren mahdollisuuden ja haasteen vastaan. Joukkue pelaa maan huippusarjassa ja matkustaa ympäri USA:ssa kohdaten 20 muuta maan samanikäsitä huippujoukkuetta.

Joukkueen maalivahtivalmentajana toimii kokenut Clint Elberts joka on myös valmentanut Goaliepro:n kesäleirillä ja työskennellyt Robb Stauberin valmennuskeskuksessa. Clintillä on yli 10 vuoden kokemus maalivahtivalmennuksesta.

Joukkue antaa huippumahdollisuuden edetä uralla ja tulla scoutatuksi USHL:ään sekä NCAA yliopisto-ohjelmiin. Viimeisen 4:n kauden aikana joukkueesta on siirtynyt USA:n korkeimmalle A-jun tasolle USHL liigaan 30 pelaajaa ja 13 on saanut stipendin NCAA yliopistoihin.

Kustannusten taso riippuu omista taidoistasi ja mitä paremmasta maalivahdista on kyse sitä enemmän tulee seura vastaan järjestelyissä. Majoitus tullaan järjestämään paikallisessa perheessä. Joukkue avustaa opiskelu jne asioiden järjestelyissä.

Tiedustelut suoraan Clint Elbertsille mailitse tai soittamalla.

clintelberts@gmail.com Puhelin +1-816-916-6778