Jukka Ropponen / Goaliepro ja ZSC Lions allekirjoittivat jatkosopimuksen

Jukka Ropponen / Goaliepro ja ZSC Lions allekirjoittivat jatkosopimuksen
13/03/2011 Juha Halmesvaara

ZSC Lions logoGoaliepron ja ZSC Lionsin yhteistyö maalivahtivalmennuksen osalta jatkuu vielä yhden kauden ajan kun seura ja Jukka Ropponen allekirjoittivat tulevaa kautta kattavan jatkosopimuksen. Tämä alkava kausi on jo yhdeksäs peräkkäinen jolloin Jukka Ropponen toimii ZSC:n edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana.

ZSC:n maalivahdit Ari Sulander ja Lukas Flueler aloittavat valmistautumisen tulevaa kautta varten 23.3 eli 2 viikkoa siitä kun joukkue pelasi viimeisen playoff ottelunsa. Tämän kauden valmennus tulee poikkeamaan edellisistä kausista siitä että nyt off-seasonin aikana tehdään aiempaa intensiivisempää yhteistyötä ja erityisesti painotetaan maalivahtien henk.koht kehitysohjelmia. Kauden aikana valmennus tulee painottumaan lähinnä maaottelu jne tauoilla pidettäviin harjoitusjaksoihin. Tämä tulee antamaan mahdollisuuden Ropposelle vetää ensi kaudellakin mahdollista toista projektia Suomessa kauden aikana.

Ari Sulander

Tämä yhteistyö joka alkoi Sulon ollessa vasta 14-vuotias jatkuu ainakin vielä yhden kauden ajan ZSC Lionsin lipun alla. Tulevan kauden aikana Sulo täyttää 43 vuotta.

Kevät ja kesäkauden aikana tullaan suorittamaan 4 eri leirijaksoa jotka ovat kuivaharjoitusleiri toukokuussa Zurichissä, jääleirit Suomessa kesäkuussa (Goaliepron pääleirin yhteydessä) ja heinäkuussa sekä sitten ZSC:n oman harjoitusleirin yhteydessä Sveitsissä elokuussa.
Yhdeksän kautta on pitkä aika saman joukkueen valmennuksessa ja tuona aikana on ZSC:n päävalmentajankin postilla ollut jopa 8 eri henkilöä. Seuran johto olikin kaavaillut jo muutoksia mv-valmennukseen, mutta pyörsi päätöksensä Fluelerin ja Sulanderin pyynnöstä.
Yksi osa tätä näillä näkymin viimeistä kautta ZSC:ssä on myös Sulanderin sisäänajo valmennuspuolelle tiedosiirron myötä, sillä kun Sulo jossain vaiheessa lopettaa peliuransa, on tarkoitus että mies siirtyy valmennusportaaseen. Toki Sulolla voi hyvinkin olla vielä pelaajanakin annettavaa pidemmän aikaa kuin vain tuleva kausi.