ISPO 2009 Messujen antia

ISPO 2009 Messujen antia
08/02/2009 Juha Halmesvaara

Espoo 2.2.2009

ISPO Messut tarjosivat jällee kerran hyvän läpileikkauksen saatavilla oleviin jääkiekkovarusteiseen ensi kaudelle. Kaikki tärkeimmät tavarantoimittajat olivat mukana sekä useita uusia merkkejä & yrittäjiä. Lamasta ei ollut tietoakaan, vaan messuihin ja näkyvyyteen oli satsattu tuntuvasti.

MV-puolelle messujen suurinta antia oli Briansin Zero G linja joka tehdään käsityönä Kanadassa. Saman aikaisesti kun suuri osa valmistajista siirtää tuotantoaan Kiinaan ja muihin idän maihin, Brians ilmoitti panostavansa laatuun, palveluun ja tuotekehitykseen nimenomaan Kanadalaisilla tuotteilla. Vaughn kertoi että heidänkin painopiste on Kanadan ja USA:n tuotannossa, vaikkakin edullisempia linjoja tuotetaan Kaukoidässä.

Goaliepro osti koko Briansin messuosasto joka lähtee loppuviikosta kohti Suomea. Katso kuvat tuotteista jotka ovat tulossa myyntiin.

Briansin tyylikäs messuosasto jonka takaseinällä komeilivat Petri Vehanen ja Joni Myllykoski

Tämäkin pari tulee Suomeen myyntiin heti messujen jälkeen Vaughn esitteli osastollaan myös Eaglen tuotteita nyt kun yritys oli ottanut tämänkin merkin omistukseensa Vaughnin Dave Nugent ja Goaliepron Jukka Ropponen käymässä Vaughnin ensi kauden tuotelinjaa lävitse Eaglen kenttäpelaajan kintaat ovat ehdotonta maailman huippulaatua Vaughnin uusi komposiittimaila Uudet lisäpolvisuojat tulevat markkinoille Suomessa kevätkauden aikana Jukka ja Briansin toimitusjohtaja Don Wickens Tässä vaiheessa messuja vielä pystytettiin Wallin Petri Karvinen ja Jukka sovittamassa Wallin uuden huippumaskin prototyyppiä Maskin sivuprofiili, huomaa että leuan pituus tässä mallissa maksimissaan ja sitä voidaan tehdä lyhyempänä