Hyvästit haiseville maalivahdin kintaille!

Hyvästit haiseville maalivahdin kintaille!
05/01/2013 Jukka Ropponen

Eräs viimeisimpiä uutuuksia jonka Brian’s on tuonut markkinoille on uusi X-static materiaali jota käytetään G-Netik kilpien ja räpylöiden sisähanskoissa. Tämä uutuusmateriaali ei ole todellakaan mikään markkinointijippo, vaan se vähentää oleellisesti erilaisten bakteerien, mikro-organismien ja homeen kasvamista/leviämistä hikoilun, kosteuden ja lämmön seurauksina. Tämän maalivahdit huomaavat erityisesti kintaiden ja sitä kautta käsien ”hajuhaittojen” poistumisella suurilta osin. Tämä on myös suuri helpotus iho-ongelmista kärsiville maalivahdeille.

Tämä vaikutus perustuu X-static materiaalissa käytettäviin hopeakuituihin. Nämä 99,9% hopeaa sisältävät kuidut ovat kiinteä osa sisähanskan materiaalia.

Aiemmin tätä materiaalia on käytetty lääketieteellisissä ja sotateollisuuden sovelluksissa erittäin hyvin tuloksin. Nyt Brian’s on tuonut X-static materiaalin ensimmäisenä yrityksenä jääkiekkovarusteisiin.

Tämä video kertoo tarkemmin X-static materiaalin teknisestä toteutuksesta ja mihin materiaalin vaikutukset perustuvat.

X-static materiaalia on käytetty kaikissa uusissa G-Netik hanskoissa joita voi tilata suoraan GoaliePron verkkokaupasta.