GoaliePron kesäleiri onnistuneesti takana

GoaliePron kesäleiri onnistuneesti takana
08/02/2007 Juha Halmesvaara

Espoo 20.6.2007

Goaliepro Oy:n kolmas kesäleiri alkoi varhain maanantaina 11.6.2007. GP:n oma tiimi (Jukka, Jamo,Pekka) olivat jo valmistelleet leiriä taustalla ja kaikki oli valmista, kun 24 innokasta maalivahtia saapui aurinkoisissa merkeissä Espoonlahden Forum hallille. Mukana oli paljon tuttuja aiemmilta leireiltä ja näin porukka pääsikin jo heti vaihtamaan tuoreeltaan kuulumiset menneeltä kaudelta. Varusteet koppiin, leirin avaus ja kas – homma olikin jo Kataisen Juhon johdolla käynnissä alkulämpöjen merkeissä.

Maalivahteja odottamassa vuoroaanEnsimmäinen jää on ehkä fyysisesti raskain, mukana ylimääräistä adrenaliinia, hieman jännitystä ja näyttämisen halua, tutuille kavereille kuin myös itselleen. Ruokailun kautta teoriatunnille, lyhyt lepo ja välipalan siivittämänä iltapäivän jäälle. Näin ensimmäinen päivä olikin takana – ja illalla ei tarvinnut sängyssä lampaita laskea, vaan uni tuli ja voitti aika nopeasti.

Tiistai, kuten muutkin leiriviikon päivät valkeni aurinkoisena ja liikkeelle lähdettiin jo aiemmin. Hallille kokoonnuttiin jo 7.30 ja homma pantiin tuttuun malliin käyntiin. Rastit jäällä pyörivät mallikkaasti ja tehokkaasti ja valmennusryhmä ( Ale, Vesa, Yona, Jamo, Valtsu, Jani, Tony, Jere Myllyniemi ja Matti Kaltiainen) piti huolen, että toiminta oli tehokasta ja välittämän palautteen myötä uudet ja osin tututkin kuviot piirtyivät mieleen tehokkaasti.

Viikon aikana leirillä vieraili myös pro-kavereita – mm. Niklas Bäckström, Riku Helenius, Niko Hovinen ja Markus Korhonen jotka kävivät jäällä tsemppaamassa leiriläisiä ja antamassa muutamia extra vinkkejä.

Juhani Tamminen opastaa nuoria maalivahtejaJa vierailipa itse ”aurinkokuningas” Tami Tamminen myös moikkaamassa ja toivottamassa tsemppiä tuleville vuosille.

Kaikkiaan viikko hujahti nopeasti, aika kului kuin siivillä, mukavassa porukassa ja hyvässä hengessä. Paljon toistettiin vanhoja, osin tuttuja asioita mm. liikkumisesta, sijoittumisesta, pelin luvusta ja ajoituksesta. Ja paljon oli taas uutta, sillä peli kehittyy koko ajan ja siksi tietojen sekä taitojen päivitys on vähintään kerran vuodessa paikallaan. Mukaan tarttui paljon asioita, joita voi tulevan kauden aikana sulatella, niin itse kuin omassa joukkueessa oman mv-valmentajan kanssa.

Goaliepron väki kiittää mukavasta leiriviikosta, toivottaa menestystä tulevalle kaudelle ja toivottaa niin vanhat kuin uudetkin leiriläiset jälleen kesäkuussa 2008 tervetulleeksi GP:n Espoon kesäleirille!

Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille!

Jukka, Pekka ja Jamo

 

Veskareita odottamassa vuoroaan, Taustalla Jukka tarkailee suorituksia ja opastaa maalivahteja. Optimaalinen sijoittuminen oli yksi leirin teemoista. Tässä maalivahti on läpiajossa sijoittunui millilleen kiekon ja maalin keskilinjan väliin. Masklilaukausharjoite. Pelaajaa onnistunut peittämään täydellisesti maalivahdin näkyvyyden. ”Aurinkokuningas” Tamminen opastaa nuoria leiriläisiä kiekon saloihin. Rankka treenaaminen vaatii laadukkaan ja ravitsevan ruoan. Niklas Bäckström ja Jan Ropponen kuivaharjoittelivat Jukan opastuksella leiriviikolla noudattaen samoja ohjeistuksia kuin leiriläiset. Jukka Ropponen ja Niklas Bäckström Koko ryhmä koolla kuivatreeneissä. Valmentajat palkitsivat leirin aikana pidettyjen kllpailuiden parhaita maalivahteja. Oppilaat kättelemässä valmennusryhmää leirin jälkeen.   Montreal oli suosittu merkki leiriläisten keskuudessa.