GoaliePron kesäleiri 5-9.6.2017 Laaksolahti

In Fi, Uutiset on

Switch language to Englanti

GoaliePron perinteinen kesän pääleiri järjestetään tänä vuonna Espoossa kesäkuun 5-9 (ma-pe). Leirimme on ollut loppuunmyyty hyvissä ajoin kaikki 12 aiempaa vuotta, jolloin olemme tämän tapahtuman järjestäneet. Jotta saisimme mahdollisimman oikeanlaiset ryhmät kaikille osanottajille, niin varaamme oikeuden valita oppilaat hakemuksen lähettäneiden joukosta. Katso tarkemmat hakuohjeet alempana.

butterlfy

 

 

 

 

 

KENELLE LEIRI ON TARKOITETTU

Leiri on avoin kaikille kilpailullisille maalivahdeille joilla on tavoitteet korkealla ja tahto tehdä todella lujaa työtä. Tähän saakka osanottajamme ovat olleet junioreista aina tuonne miesten ammattilaissarjoissa pelaaviin saakka. Leirin aikana jaamme maalivahdit omiin taso- ja ikäryhmiinsä, jolloin saadaan kaikkien oppilaiden harjoittelu oikealle tasolle ja intensiteetille. GoaliePro valitsee oppilaat hakemusten perusteella. Nuorimpien osanottajien tulee pystyä fyysisesti vetämään läpi 2 jääharjoitusta ja yksi kuivaharjoitus päivittäin + verryttelyt ja jäähdyttelyt ennen ja jälkeen treenien.

LEIRIN OHJELMA

Leirin pääpaino on jääharjoittelussa ja joka päivää onkin 2 laadukasta jäällä tapahtuvaa harjoitusta.

Tämän lisäksi on päivittäin 1 kuivaharjoitus sekä fysiikkavalmentajan vetämät alkuverryttelyt ennen jääharjoituksia sekä johdetut jäähdyttelyt aina jään jälkeen. Lihashuollon opettamiseen panostamme voimakkaasti. Tälläkin puolella metodiikkaamme on mennyt paljon eteenpäin ja edelleen erityishuomio on lonkan alueen vahvistamisessa ja huollossa.

GoaliePron pro ohjelman mukana harjoittelevat maalivahdit Pohjois-Amerikan ja Suomen sarjoista ovat myös mukana leiriviikon toiminnassa ja vetävät valmentamisen lisäksi omia harjoituksiaan joita oppilaat pääsevät seuraamaan.

UUDET HARJOITUSMETODIT JA HARJOITTEET

Joka kesä leirin ohjelmasta / harjoitteista uudistetaan yli 30% perustuen kauden aikana kehittämiimme uusiin harjoitteisiin joita olemme luoneet pro asiakkaillemme ja heidän kanssaan testanneet. Kesän 2017 leiri tulee olemaan jälleen kerran aikalailla erilainen, sillä viime vuonna teimme suuren työn metodiikan dokumentoinnissa ja samalla julkaisimme alan ensimmäisen kotimaisen oppaan, Maalivahdin käsikirjan. Nyt kun tuo projekti saatiin maaliin viime syksynä, olemme siirtäneet pääpainon jälleen uusien harjoitusmetodien kehitykseen. Erityisesti kauden aikana olemme panostaneet pro asiakkaidemme pelianalyyseihin, niistä ongelmakohtien ratkomiseen ja näiden ongelmien vaatimien metodien/harjoitteiden kehittämiseen. Viime kesänä uusimme n 40% harjoitteistamme ja tänä kesänä tuo luku nousee jopa 50% asti eli puolet käytettävistä harjoitteista tulee olemaan uusia tai päivitettyjä.

VALMENTAJAMME

Leirin ohjelmasta vastaa maalivahtivalmentaja ja GoaliePron perustaja Jukka Ropponen, joka on myös itse jäällä valvomassa jokaista harjoitusta ja opastamassa ryhmiä vetäviä valmentajiamme. Jukka on Suomen kokeneimpia mv-valmentajia. Hänellä on valmennuskokemusta mm SM-liigasta (6 kautta Jokerit, Kiekko-Espoo & Blues), Sveitsin liigasta (9 kautta ZSC Lions), USA:sta (Rochester Americans/NAHL, Maksymum Hockey, Hobart College/NCAA jne…), Venäjältä/KHL:stä (UFA, Lokomotiv & Pietarin jääkiekkoakatemia) ja Kanadasta (mm useissa mv-kouluissa).

Tulevan kesän valmentajakunnan vahvistamme 1-2 kk ennen leiriä, sillä meillä on joka vuosi enemmän valmentajia pyrkimässä mukaan kuin mitä me voimme ottaa. Suoritamme valinnat sen mukaan, että saamme joka ryhmälle 2 valmentajaa kaikkiin jääharjoituksiin eli 2-3 oppilasta per valmentaja. Lisäksi valmentajina toimivat pro asiakkaamme, jotka myös vetävät leiriviikon aikana omia harjoituksiaan, joita leiriläiset pääsevät seuraamaan. Tämä valmentajia per oppilassuhde + GoaliePron metodiikka takaa jatkuvan, oikeanlaisen ja kannustavan palautteen koko leirin ajaksi.

Edellisinä vuosina leirillä ovat olleet valmentamassa mm:

 • Ale Jääskeläinen, GoaliePro & Kiekko-Vantaa
 • Nikke Bäckström, IFK, Calgary Flames & Minnesota Wild
 • Jack Hartigan, Finngoalie, Halifax, Nova Scotia
 • Rasmus Tirronen, Espoo United , Charlotte Checkers, AHL & Merrimack college
 • Kasimir Kaskisuo, Toronto Marlies AHL, Orlando Solar Bears, ECHL & UMD, NCAA
 • Ari Sulander, Suomen U20 maajoukkue, Jokerit A & Zurich Lions
 • Mikko Rämö, Bad Nauheim, DEL-2 & KooKoo
 • Justin Goldman, The Goalie Guild & USA Hockey
 • Rasmus Reijola, Alaska Anchorage, NCAA & St.Cloud, NCAA
 • Atte Tolvanen, NMU, NCAA
 • Jani Nieminen, Fischtown Penguins, DEL & SaiPa
 • Niko Hovinen, KalPa, Zagreb, KHL, Pelicans, Malmö, Allsvenskan & Red Bull Salzburg
 • Ted Monnich, GDI Carolinas
 • Ray Jean, Own The Crease & Goalie coach at University of Maine
 • Patrik Virtanen, Utica College, NCAA & Lincoln Stars, USHL
 • Clint Elberts, Missouri Mavericks, ECHL
 • Rod Wisco, No Excuses Hockey, Ontario, Canada
 • JNE…

Saman tasoista valmennustiimiä kuin GoalieProlla ei ole millään muulla MV-leirillä!

LEIRIN HINTA

Leiri maksaa 765€ ja se maksetaan viikon kuluttua siitä kun oppilaalle on ilmoitettu hyväksymisestä leirille. Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollisen poisjäännin sattuessa voi valittu oppilas hankkia itse korvaajan, ellei GoaliePron odotuslistalla tällaista ole jo valmiina. GoaliePro ei voi ottaa vastaan peruutuksia, mutta oppilas voi itse sopia sijaisen lunastamalleen leiripaikalle.

Hinta kattaa valmennuksen ja kaikki harjoitukset, luennot, GoaliePron harjoitusvaatepaketin, ravintoterapeutin kanssa kootut runsaat urheilijan proteiinilounaat, huollon palvelut, energiatankkaukset / välipalat sekä mahdollisuuden testata jäällä uusimpia varusteita. Leirillä olemme satsanneet erityisesti puhtaaseen ravintoon ja energiaan. Siksi mm juomina, välipaloina ja palautusjuomana käytämme vain BioSteel tuotteita jotka ovat luonnontuotteita eivätkä sisällä mitään lisä- eikä säilöntäaineita. Käyttämämme BioSteel HPSM pinkki urheilujuoma on myös sokeriton, laktoositon ja gluteiiniton. Siksi näitä tuotteita käyttää lähes puolet NHL:n ja suuri osa SM-liigan pelaajista.

BioSteel

Jokaisella leiriläisellä tulee olla oma voimassa oleva vakuutus joka kattaa mahdollisten tapaturmien ja loukkaantumisten hoidon.

Ulkopaikkakuntalaiset hoitavat itse omat majoitusjärjestelynsä.

KOHTEENA USA:N YLIOPISTOSARJAT

Jos tavoitteesi on aikanaan päästä NCAA yliopistokiekon pariin, on leirimme juuri oikea kohde sinulle. Tänäkin vuonna leirillämme on paikalla valmentajia, joilla on joko hyvät kontaktit NCAA joukkueisiin, tai valmentavat itse näissä sarjoissa.  Käymme myös leirin aikana läpi koko polun ja mitä nuorelta urheilijalta vaaditaan sekä pelillisesti että myös akateemisesti että sitten aikanaan on mahdollista päästä NCAA kiekon ja stipendijärjestelmän pariin. Stipendien arvo saattaa olla jopa 40.000$ vuodessa ja itse opinnot kestävät 4 vuotta.

Pro ryhmässämme harjoittelee koko kesäkauden aikana 5 maalivahtia jotka ovat kaikki aloittaneet GoaliePron (Kaskisuo, Orlando Solar Bears, Tirronen, Espoo United,  Reijola, Alaska Anchorage, Virtanen, Utica College ja Tolvanen, NMU) oppilaina juuri tällä leirillä 11-12 v iässä. Näistä maalivahdeista Kaskisuo ja Tirronen ovat jo siirtyneet pelaamaan ammatikseen yliopistouran jälkeen, kun taas Reijola, Virtanen ja Tolvanen pelaavat edelleen yliopistosarjoissa. He tulevat toimimaan myös valmentajina leirillä ja voivat antaa hyviä neuvoja, miten päästä aikanaan samalle polulle. GoaliePron oppilaista on yliopistopolun käyneet myös läpi vuosi sitten UNH:sta valmistunut Vilma Vaattovaara, 2011 RIT:stä valmistunut Jan Ropponen ja 2005 Boston Collegesta valmistunut Matti Kaltiainen.

NHL:aan saakka on leirin entisistä oppilaista yltäneet Christopher Gibson, New York Islanders ja Juuse Saros, Nshville Predators.

HAKEMUKSET

Vapaamuotoiset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen valmennus (ät) goaliepro.com. Näistä tulee käydä hyvin selväksi miksi juuri sinun pitäisi saada paikka leiriltämme ja kuinka leiri sopii sinun suunnitelmiisi edetä maalivahdin urallasi. Kerro myös tarkasti mitkä ovat uratavoitteesi. Tämän vapaamuotoisen osan lisäksi laitathan seuraavat tiedot hakemukseesi:

 • Nimi
 • Syntymävuosi
 • Nykyinen joukkueesi & pelinumerosi
 • Jalan koko
 • Sarja jossa pelaat
 • Puhelin, e-mail ja osoite
 • Alle 18 vuotiailta vanhemman nimi, e-mail ja puhelinnumero
 • Mahdolliset valmentajan / valmentajien suositukset

Nähdään kesällä Espoossa!

 

Jukka Ropponen