GoaliePron kesäleiri 2016 – lähetä hakemuksesi

In Fi, Uutiset on

GoaliePron perinteinen kesän pääleiri järjestetään tänä vuonna Espoossa kesäkuun 6-10 (ma-pe). Leirimme on ollut loppuunmyyty hyvissä ajoin kaikki 11 aiempaa vuotta jolloin olemme tämän tapahtuman järjestäneet. Jotta saisimme mahdollisimman oikeanlaiset ryhmät kaikille osanottajille, niin varaamme oikeuden valita oppilaat hakemuksen lähettäneiden joukosta. Katso tarkemmat hakuohjeet tämän sivun lopusta.

KENELLE LEIRI ON TARKOITETTU

jack instructingLeiri on avoin kaikille kilpailullisille maalivahdeille joilla on tavoitteet korkealla ja tahto tehdä todella lujaa työtä. Tähän saakka osanottajamme ovat olleet junioreista aina tuonne miesten ammattilaissarjoissa pelaaviin saakka. Leirin aikana jaamme maalivahdit omiin taso- ja ikäryhmiinsä, jolloin saadaan kaikkien oppilaiden harjoittelu oikealle tasolle ja intensiteetille. GoaliePro valitsee oppilaat hakemusten perusteella. Nuorimpien osanottajien tulee pystyä fyysisesti vetämään läpi 2 jääharjoitusta ja yksi kuivaharjoitus päivittäin + verryttelyt ja jäähdyttelyt ennen ja jälkeen treenien.

LEIRIN OHJELMA

reiska ja valmentajatLeirin pääpaino on jääharjoittelussa ja joka päivää onkin 2 laadukasta jäällä tapahtuvaa harjoitusta.

Tämän lisäksi on päivittäin 1 kuivaharjoitus sekä fysiikkavalmentajan vetämät alkuverryttelyt ennen jääharjoituksia sekä johdetut jäähdyttelyt aina jään jälkeen. Lihashuollon opettamiseen panostamme voimakkaasti. Tälläkin puolella metodiikkaamme on mennyt paljon eteenpäin ja edelleen erityishuomio on lonkan alueen vahvistamisessa ja huollossa.

GoaliePron pro ohjelman mukana harjoittelevat maalivahdit Pohjois-Amerikan ja Suomen sarjoista ovat myös mukana leiriviikon toiminnassa ja vetävät valmentamisen lisäksi omia harjoituksiaan joita oppilaat pääsevät seuraamaan.

UUDET HARJOITUSMETODIT JA HARJOITTEET

Joka kesä leirin ohjelmasta / harjoitteista uudistetaan yli 30% perustuen kauden aikana kehittämiimme uusiin harjoOLYMPUS DIGITAL CAMERAitteisiin joita olemme luoneet pro asiakkaillemme ja heidän kanssaan testanneet. Kesän 2016 leiri tulee olemaan hieman poikkeuksellinen siinä mielessä että normaalin 30% uusien harjoitteiden sijaan niitä on tulevana kesänä yli 40% verrattuna edelliseen vuoteen. Tämä johtuu kauden aikana tehdystä tutkimus- ja kehitystyöstä, jota kautta olemme myös kehittäneet uusia tehokkaampia tekniikoita ja metodeja.

 

VALMENTAJAMME

jukkaLeirin ohjelmasta vastaa maalivahtivalmentaja ja GoaliePron perustaja Jukka Ropponen, joka on myös itse jäällä valvomassa jokaista harjoitusta ja opastamassa ryhmiä vetäviä valmentajiamme.

Tulevan kesän valmentajakunnan vahvistamme 1-2 kk ennen leiriä, sillä meillä on joka vuosi enemmän valmentajia pyrkimässä mukaan kuin mitä me voimme ottaa. Suoritamme valinnat sen mukaan, että saamme joka ryhmälle 2 valmentajaa kaikkiin jääharjoituksiin eli 2-3 oppilasta per valmentaja. Tämä suhde + GoaliePron metodiikka takaa jatkuvan, oikeanlaisen ja kannustavan palautteen koko leirin ajaksi.

Edellisinä vuosina leirillä ovat olleet valmentamassa mm:

 • Ale Jääskeläinen, GoaliePro & Kiekko-Vantaa
 • Nikke Bäckström, Minnesota Wild
 • Jack Hartigan, Finngoalie, Halifax, Nova Scotia
 • Rasmus Tirronen, Charlotte Checkers, AHL
 • Larry Sadler, Smartgoalie.com
 • Kasimir Kaskisuo, UMD, NCAA
 • Ari Sulander, Suomen U20 maajoukkue & Jokerit A
 • Mikko Rämö, Bad Nauheim, DEL-2
 • Justin Goldman, The Goalie Guild & USA Hockey
 • Rasmus Reijola, St.Cloud, NCAA
 • Atte Tolvanen, NMU, NCAA
 • Jani Nieminen, SaiPa
 • Niko Hovinen, Pelicans
 • Ted Monnich, GDI Carolinas
 • Ray Jean, Own The Crease & Goalie coach at University of Maine
 • Patrik Virtanen, Lincoln Stars, USHL
 • Bernd Bruckler, EC KAC
 • Clint Elberts, Missouri Mavericks, ECHL
 • JNE…

Saman tasoista valmennustiimiä kuin GoalieProlla ei ole millään muulla MV-leirillä!

LEIRIN HINTA

Leiri maksaa 750€ ja se maksetaan viikon kuluttua siitä kun oppilaalle on ilmoitettu hyväksymisestä leirille. Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollisen poisjäännin sattuessa voi valittu oppilas hankkia itse korvaajan ellei GoaliePron odotuslistalla tällaista ole jo valmiina. GoaliePro ei voi ottaa vastaan peruutuksia, mutta järjestää oppilaan tilalle toisen mikäli jonotuslistalla on ko hetkellä halukkaita.

Hinta kattaa valmennuksen ja kaikki harjoitukset, luennot, GoaliePron harjoitusvaatepaketin, ravintoterapeutin kanssa kootut runsaat urheilijan lounaat, huollon palvelut, energiatankkaukset / välipalat sekä mahdollisuuden testata jäällä uusimpia varusteita.

Jokaisella leiriläisellä tulee olla oma voimassa oleva vakuutus joka kattaa mahdollisten tapaturmien ja loukkaantumisten hoidon.

Ulkopaikkakuntalaiset hoitavat itse omat majoitusjärjestelynsä.

KOHTEENA USA:N YLIOPISTOSARJAT

ncaa

Jos tavoitteesi on aikanaan päästä NCAA yliopistokiekon pariin, on leirimme juuri oikea kohde sinulle. Tänäkin vuonna leirillämme on paikalla valmentajia joilla on joko hyvät kontaktit NCAA joukkueisiin, tai valmentavat itse näissä sarjoissa.  Käymme myös leirin aikana läpi koko polun ja mitä nuorelta urheilijalta vaaditaan sekä pelillisesti että myös akateemisesti että sitten aikanaan on mahdollista päästä NCAA kiekon ja stipendijärjestelmän pariin. Stipendien arvo saattaa olla jopa 40.000$ vuodessa ja itse opinnot kestävät 4 vuotta.

Pro ryhmässämme harjoittelee koko kesäkauden aikana 3 maalivahtia jotka ovat kaikki aloittaneet GoaliePron (Kaskisuo, UMD, Reijola, St.Cloud ja Tolvanen, NMU) oppilaina juuri tällä leirillä 11-12 v iässä. He tulevat toimimaan myös valmentajina leirillä ja voivat antaa hyviä neuvoja miten päästä aikanaan samalle polulle. GoaliePron oppilaista on yliopistopolun käyneet myös läpi Charlottessa pelaava Rasmus Tirronen (Merrimack 2015), nyt keväällä UNH:sta valmistuva Vilma Vaattovaara sekä 2011 RIT:stä valmistunut Jan Ropponen.

MAALIVAHTIKIRJA

Alkusyksystä tullaan julkaisemaan ensimmäinen kattava Suomalaisen maalivahtivalmennuksen ja metodiikan käsikirja. Tämä n 250 sivuinen teos tulee pohjautumaan GoaliePron metodiikkaan. Kirjan kuvamateriaalista tullaan kuvaamaan osa juuri leiriviikon aikana. Maksamalla osanottomaksun kuittaavat oppilaat että heille on ok se että heidän kuviaan käytetään tässä teoksessa.

HAKEMUKSET

Vapaamuotoiset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen valmennus (ät) goaliepro.com. Näistä tulee käydä hyvin selväksi miksi juuri sinun pitäisi saada paikka leiriltämme ja kuinka leiri sopii sinun suunnitelmiisi edetä maalivahdin urallasi. Kerro myös tarkasti mitkä ovat uratavoitteesi. Tämän vapaamuotoisen osan lisäksi laitathan seuraavat tiedot hakemukseesi:

 • Nimi
 • Syntymävuosi
 • Nykyinen joukkueesi & pelinumerosi
 • Jalan koko
 • Sarja jossa pelaat
 • Puhelin, e-mail ja osoite
 • Alle 18 vuotiailta vanhemman nimi, e-mail ja puhelinnumero
 • Mahdolliset valmentajan / valmentajien suositukset

Nähdään kesällä Espoossa!

BioSteel-Primary-V2-Trans-Red

Jukka Ropponen