GoaliePro ja Vaasan Sport yhteistyötä…

GoaliePro ja Vaasan Sport yhteistyötä…
08/02/2008 Juha Halmesvaara

23.2.2008

GoaliePron ja Vaasan yhteistyö näkyy vaasassa konkreettisesti tänä viikonloppuna, kun Jukka Ropponen on konsultoimassa Vaasan Sportin junioreita. Alla muutama lainaus Vaasan Sportin sivuilta aihetta käsittelevästä artikkelista. Linkki artikkeliin kokonaisuudessaan löytyy sivun alalaidasta.

– Jos valtakunnassa on respektiä tässä asiassa niin sitä on kahdella miehellä. Ne ovat Urpo Ylönen ja Jukka Ropponen. Jukan rooli on olla konsultti, eli opastaa Häkää (Marko Härkönen) ja muita seuran maalivahtivalmentajia omassa hommassaan, sitä kautta saadaan paras mahdollinen tieto firmaan, Tamminen kertoi Jukka Ropposen roolista.

–  JuniorSportin tavoite on tarjota Sportille riittävän laadukkaita pelaajia edustusjoukkueeseen, ja tähtäin on myös SM-liigassa, myös junioritasolla. Jääkiekon kulmakivi on maalivahti, ja hienoa että saamme tänne maailmanlaajuista osaamista meidän käyttöömme. Meillä on junioripuolella tulossa monta lupaavaa maalivahtia kenen perässä on moni muukin seura. B-junioreista löytyy Palokangas ja Rantanen, C-junioreissa Iilahti ja Nyrhinen, ja monta muutakin lupaavaa maalivahtia. Meillä on erittäin innostunut, lahjakas ja osaava maalivahtivalmentaja Tapio Kotola, joka on tehnyt jo tällä kaudella hyvää työtä, ja nyt hänelle tulee mahdollisuus oppia uutta.

Lue Vaasan Sportin artikkelil kokonaisuudessaan täältä.