Goaliepro.com sivuilla kaikkien aikojen vierailuennätys Elokuussa 2010

Goaliepro.com sivuilla kaikkien aikojen vierailuennätys Elokuussa 2010
01/09/2010 Juha Halmesvaara

Espoo 1.9.2010

Goaliepro kiittää kaikkia lukijoitaan ja asiakkaitaan. Kasvua tähän saakka suurimpaan kuukauteen sivustollamme tuli lähes 2.000 käyntiä ja uusi ennätys on nyt 38.209 vierailua kuukaudessa!

Koska sivustolla on paljon vakioasiakkaita, niin luonnollisesti suurin liikennemäärä tulee kirjoittamalla osoite eli ne jotka jo tietävät Goaliepron. Hakukoneista tulee luonnollisesti hyvä määrä liikennettä samalla kun linkittävien sivustojen osuus kasvaa (referring websites) yhdessä sosiaalisen median kanssa.Kaikki tämä kuitenkin johtuu erityisesti siitä että Goaliepro.com vastaa vierailjoiden tarpeeseen ja aktiivinen yhteisö keskustelujen jne kautta antaa vierailjoille syyn käydä sivuilla useasti.Tästä on hyvä jatkaa ja pyrimme koko ajan kehittämään palveluamme vastaamaan aina entistä paremmin teidän tarpeitanne.

  Yläpuolella oleva kuvat kertovat muutaman faktan viime kuun vierailuista sivuilla, mistä lähteistä liikenne on tullut ja millä osioilla sivuista kävijät ovat vierailleet. Kuvat www.snoobi.com raportista