Mahdolliset kirjautumishaasteet

This is the area for our foreign visitors who want to discuss matters around coaching goalies and goaltending technique related issues with Goaliepro's experts and our Finnish forum members.

Moderators: Jukka Ropponen, Jan, Cubanpuckstopper

Mahdolliset kirjautumishaasteet

Postby juha » Mon Apr 11, 2016 7:02 pm

Moikka,

Tiukennettuamme spam-filttereitä ja muokattuamme kirjautumisen yhteydessä kysyttävää turvakysymystä on allekirjoittaneelle tullut useampia kyselyjä foorumin aktiivikäyttäjiltä, jotka eivät ole päässeet kirjautumaan. Avaan sen vuoksi hieman tarkemmin mistä kyse ja miten pääset kirjautumaan sisään, jos vastaava haaste osuu omalle kohdalle.

Nykyään sivusto ilmoittaa entistä herkemmin, että olet yrittänyt kirjautua väärällä salasanalla, jolloin käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi sinulta pyydetään vastaus myös turvakysymykseen, jotta varmistamme, että olet ihminen etkä spämmibotti.

Nykyiset botit tuppaavat olemaan turhan ovelia ja keksivät yksinkertiset yhdistelmät, niinpä turvakysymyksessä on kaksi sanaa, tarkemmin väriä. Lukekaa kysymys niin ymmärrätte kyllä mistä väreistä on kysymys. Värien väliin tulee välilyönti ei muita merkkejä. (En tässä voi kirjoittaa kysymystä ja vastausta, jotta se ei päädy sivustolle pyrkivien spämbottien tietoon)

Kysymys voidaan esittää teille suomeksi tai englanniksi, riippuen kieliasetuksistanne. Vastatkaa sillä kielellä, jolla kysymys esitetään.

Jos ette tästä kryptisestä ohjeistuksesta huolimatta pääse kirjautumaan sisään lähettäkää mulle mailia (juha.halmesvaara(ät)goaliepro.com) autan mielelläni.

terveisin,
-juha-
User avatar
juha
Site Admin
 
Posts: 465
Joined: Sat Apr 22, 2006 1:10 pm
Location: Espoo

Return to Coaching goalies & tech talk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
cron