Page 1 of 1

SM-Liiga 2013-14 Maalivahdit

PostPosted: Sun Apr 07, 2013 12:44 pm
by Jukka Ropponen
Aloitetaanpa tämä ketjukin ajoissa, sillä on aivan selvää että liigassa tulee useita maalvahtien vaihdoksia eri joukkueissa. Osa on toki jo julkistettu, osasta on liikkeellä vahvat huhut ja sitten on toki myös liikkeellä lukuisia siirtoja joita agnetit vasta työstävät.

On selvää että joukkueet jotka alisuorittivat tulevat varmasti harkitsemaan muutoksia kaikilla osastoillaan ja sitten on myös tilanteita joissa nuorten esiinmarssi pakottaa muutoksiin. Samoin hyvä muistaa tuo trendi josta aikanaan bloggasinkin eli se että nuoret maalivahdit pääsevät harvoin breikkaamaan pinnalle omassa seurassaan ja siksi on usein tarpeen vaihtaa paikkakuntaa ennen kun luottamusta tulee.

Lisään vielä tähän kommentitn tuosta maalivahtivalmennuksen tärkeydestä. Katsokaa miten MV:t ovat kehittyneet niissä seuroissa joissa tämä asia on kunnossa ja verrtakaa kilpailijoihin. Fiksu MV varmasti osaa arvostaa tätkin ja hakeutua seuraan jossa saa ammattitaitoista apua ja valmennusta.

Kommentteja, ajatuksia, kuinka tulee ruletti pyörimääna millä mv-kokoonpanoila tulevat liigajoukkueet lähtemään ensi kauteen?

Re: SM-Liiga 2013-14 Maalivahdit

PostPosted: Wed Apr 10, 2013 10:57 pm
by 2slow4motion
Porilaisena seuraan suurella mielenkiinnolla Riksman/ Rinne asetelmaa. Riksman kunnossa ollessaan huippuvahti, mutta 60 ottelua? Rinne täysin kirjoittamaton kortti.

Tietty kaikki muistaa Raanta Järvenpää akselin niin on isot saappaat täytetävänä.

Re: SM-Liiga 2013-14 Maalivahdit

PostPosted: Fri Apr 12, 2013 9:12 am
by Saqe
Oulusta kotoisin olevana ja luonnollisesti Kärppien kannattajana Kärppien maalivahtitilanne askarruttaa mieltäni kovasti. Johan Backlund on ilmeisesti vaihtamassa maisemaa mikä on mielestäni hyvä, sillä hän ei varsinkaan kovissa peleissä vakuuttanut millään tavalla (sulaminen Pelicansia vastaan viime vuoden puolivälierien 6. ottelussa ja tänä vuonna Lukkoa vastaan säälipleijareissa). Mutta toisaalta en lähtisi Karhustakaan suoraan valjastamaan aloittavaksi maalivahdiksi, sillä otteet ailahtelivat aivan liikaa kauden aikana ja hänestä tuskin on pelaamaan 30 ottelua tai enemmän. Kalevan huhut ovat viemässä Rynnästä Ouluun ensi kaudeksi, mutta aika näyttää. Toivottavasti maaliin saataisiin tasaisuutta ja vakautta kuten huippuvuosina oli (Bäckström, Tarkki).

Re: SM-Liiga 2013-14 Maalivahdit

PostPosted: Mon Oct 21, 2013 6:39 am
by Robomop
La 19.10. Kärpät-Jyp pelissä näin ensi kertaa Sami Rajaniemen tositoimissa. Laittakaa nimi muistiin, erittäin kehityskelpoinen yksilö mielestäni.

Re: SM-Liiga 2013-14 Maalivahdit

PostPosted: Wed Oct 23, 2013 6:30 pm
by 2slow4motion
Riksman: Pelaa OK. Välillä huikeita "seivejä" Rankkareissa/läpiajoissa surkea. Hyvä perus vahti.

Rinne: Alkukoukeroiden jälkeen yllättänyt positiivisesti toki matkaa huippuveskariksi on. Tarvisi lisää peliaikaa ja luottoa valmennukselta.