Etsintä on ohi – Goaliepro tuo uuden tuotemerkin Suomen markkinoille

Etsintä on ohi – Goaliepro tuo uuden tuotemerkin Suomen markkinoille
03/07/2010 Juha Halmesvaara

Espoo 13.5.2010

Viimeisen kahden vuoden ajan Goaliepro on tehnyt töitä uuden Pohjois-Amerikkalaisen yhteistyökumppanin löytämiseksi ja kartoittanut & testannut useiden valmistajien tuotteita.  Tämä prosessi käynnistettiin hyvissä ajoin kun oli käynyt selväksi että yksi entisistä yhteistyökumppaneistamme oli siirtämässä fokustaan vankasti kauko-itään ja massatuotantoon. Tässä toki ei ole mitään väärää tai moitittavaa, mutta Goaliepron toimintamalliin se ei istu, sillä meidän koko toimintamme perustuu yksilölliseen käsityöhön, laatuun ja palveluun. Uutta yhteistyökumppania haettaessa pyrimme kiinnittämään huomiota seuraaviin seikkoihin:

  • Laatu on ehdottomasti ykköskriteerimme, sillä pyrimme toimittamaan maalivahdeille aina parhaat mahdolliset suojat.
  • Kustomoitavuus ja mahdollisuus toteuttaa suojat yksilöllisesti on laadun jälkeen seuraava tekijä. Haluamme tarjota mahdollisuuden tehdä tuotteet maalivahdin mittojen mukaan ja toteuttaa kaikki mahdolliset modifikaatiot.
  • Grafiikan ja designin osalta asiakaskuntamme on jo tottunut Briansin mahtavaan ja yksilölliseen palveluun. Valintakriteerinä oli saman tason yksilöllinen palvelu tälläkin alueella.
  • Tuotekehityksen innovatiivisuus sekä mahdollisuus osallistua siihen olivat myös merkittävässä roolissa valintaa tehtäessä. Nyt valitun yhteistyökumppanin kanssa olemmekin jo päässeet niin pitkälle että ensimmäiset versiot uusista Suomen markkinoita varten Goaliepron speksien mukaan kehitetyistä  patjoista ja räpylöistä pitäisi olla Kesäkuun aikana asiakkaiden nähtävissä.
  • Toimitusaika on myös noussut todella tärkeäksi kriteeriksi. Uuden toimittajamme kanssa olemme päässeet tilanteeseen jossa custom tilauksetkin pystytään valmistamaan 1-2 kk sisällä riippuen tilausajankohdasta

Näillä kriteereillä olemme valinneet uudeksi yhteistyökumppaniksemme Stompin.