Elokuun kuvakilpailu Goaliepron foorumilaisille

Elokuun kuvakilpailu Goaliepron foorumilaisille
09/08/2011 Juha Halmesvaara

Koska foorumilaiset ovat osittaneet riittävästi mielenkiintoa tätä kuvakilpailua kohtaan niin laitamme sen nyt liikkeelle.

Säännöt ja palkinnot ovat seuraavanalaiset:

  • Jokainen foorumilainen voi osallistua kerran ja toimittaa kisaan 1-5 kuvaa aiheesta ”Jääkiekko kotonani”. Kuvat tulee siis olla forumilaisen omasta kodista ja/tai siihen liittyvistä autotallista, vajasta jne tilasta. Kuvien tulee kuvata sitä kuinka jääkiekko näkyy sinun kotonasi eli kuvissa voi olla jääkiekkoaiheista rekvisiittaa, varusteiden säilytystä/kuivatusta, palkintokaappi jne…
  • Kuvat toimitetaan maililla jukka.ropponen (at) goaliepro.com ja mielellään JPEG muodossa vähintää 640 pikseliä leveinä. Suuremmatkin kuvat kelpaa hyvin. Mukaan nimi, fooruminimi, osoite ja puhelinumero.
  • Kuvien toimitusaikaa on Elokuun viimeiseen päivään saakka. Tämän jälkeen kuvat julkaistaan Goaliepron sivuilla ja foorumilaiset saavat äänestää suosikkiaan foorumissa. Äänestysaikaa on Syyskuun puoliväliin eli 15.9 saakka.
  • Voittajat ratkaisee saatujen äänien määrä. Tasatilanteessa toimii Goaliepron moderaattorit lopullisina tuomareina.
  • Palkintoina on ”pro return” Stomp custom pro kilpi sekä 2 Goaliepron MV-harjoituspaitaa. Palkinnot tulee lunastettaviksi Goaliepron myymälään tai ne voidaan lähettää voittajille jonkun muun tilauksen mukana.
  • Goaliepron osakkaat, työntekijät ja valmentajat eivät saa kisaan osallistua.