Elokuun kuvakilpailu Goaliepron foorumilaisille

Elokuun kuvakilpailu Goaliepron foorumilaisille
09/08/2011 Juha Halmesvaara
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Koska foorumilaiset ovat osittaneet riittävästi mielenkiintoa tätä kuvakilpailua kohtaan niin laitamme sen nyt liikkeelle.

Säännöt ja palkinnot ovat seuraavanalaiset:

  • Jokainen foorumilainen voi osallistua kerran ja toimittaa kisaan 1-5 kuvaa aiheesta ”Jääkiekko kotonani”. Kuvat tulee siis olla forumilaisen omasta kodista ja/tai siihen liittyvistä autotallista, vajasta jne tilasta. Kuvien tulee kuvata sitä kuinka jääkiekko näkyy sinun kotonasi eli kuvissa voi olla jääkiekkoaiheista rekvisiittaa, varusteiden säilytystä/kuivatusta, palkintokaappi jne…
  • Kuvat toimitetaan maililla jukka.ropponen (at) goaliepro.com ja mielellään JPEG muodossa vähintää 640 pikseliä leveinä. Suuremmatkin kuvat kelpaa hyvin. Mukaan nimi, fooruminimi, osoite ja puhelinumero.
  • Kuvien toimitusaikaa on Elokuun viimeiseen päivään saakka. Tämän jälkeen kuvat julkaistaan Goaliepron sivuilla ja foorumilaiset saavat äänestää suosikkiaan foorumissa. Äänestysaikaa on Syyskuun puoliväliin eli 15.9 saakka.
  • Voittajat ratkaisee saatujen äänien määrä. Tasatilanteessa toimii Goaliepron moderaattorit lopullisina tuomareina.
  • Palkintoina on ”pro return” Stomp custom pro kilpi sekä 2 Goaliepron MV-harjoituspaitaa. Palkinnot tulee lunastettaviksi Goaliepron myymälään tai ne voidaan lähettää voittajille jonkun muun tilauksen mukana.
  • Goaliepron osakkaat, työntekijät ja valmentajat eivät saa kisaan osallistua.