Eestin maajoukkueprojekti etenee aikataulussa

Eestin maajoukkueprojekti etenee aikataulussa
08/11/2009 Juha Halmesvaara

Espoo 8.11.2009

Eestin maajoukkueprojekti jota vetävät Ismo Lehkonen ja Goaliepron Jukka Ropponen etenee aikataulussa ja suunnitelmien mukaan. Ensimmäiset karsinnat julkistetaan tänään kun kun valmennus vie ryhmää näin kohti kevään MM-kisoja joissa tavoitteena on vain ja ainoastaan kaikkien pelien voittaminen ja nousu 1-divisioonaan.

Ensi kuussa valmennus kokoaa joukkueen johon tulee pelaajia pää-asiassa Eestin sarjasta + muutama ulkomailla pelaava. Tällä joukkueella kohdataa SaPKo 19.12 savonlinnassa. Helmikuussa saadaan sitten jo useampi ulkomailla pelaava ammattilainen mukaan kun joukkue matkaa Liettuaan European Challenge cupiin.

Joka kuukausi valmentajat pitävät kandidaateille harjoitustapahtumia Tallinnassa ja käyvät seuraamassa pelaajien otteita paikallisessa sarjassa.

Erittäin tärkeä tapahtuma oli viime kuun lopulla pelattu Continental Cup Puolan Krakowassa. Turnauksessa pelasimme Tartu Kalev-Välk joukkueen nimissä mukana valtaosa Eestin sarjassa pelaavista maajoukkuekandidaateista. Alla kuvaraporttia tapahtumasta.

Kiekko on Puolan mestarin Cracovian maalissa Tunnelmaa katsomosta Tässä jännitysnäytelmässä kukistimme Liettuan mestari Energijan 2-3 Valmennuksen tehtävänä on saada joukkueeseen hyvä henki Vassili Titarenko – luontainen maalintekijä Huoltaja vailla vertaa (ja tällä kertaa kisoissa ilman Skoda kypärää) Konkarikaartia edustava Rauno Parras (vas) ja nuori maalivahtimme Villem Koitmaa Lopputuloksena Jukka pokkaamaassa kolmannen sijan ja Fair Play pokaalin