Antti Härmä aloittaa kauden Goaliepron varusteissa

Antti Härmä aloittaa kauden Goaliepron varusteissa
31/07/2010 Juha Halmesvaara

Espoo 31.7.2010

Jo useana kesänä Goaliepron pro treeneissä mukana ollut Joensuuhun siirtynyt Antti Härmä aloittaa kautensa Goaliepron varusteissa. Pari viikkoa sitten Antti kertoi että saa ansi kauden varusteensa vasta sarja-avauksen kynnyksellä mahdollisesti ja pyysi apua Goaliepro:lta. Kuten yleensä aina kun vaan mahdollista niin me pyrimme auttamaan valmennettaviamme ja niin tässäkin tapauksessa. Onneksi Meillä oli sopiva pari (oikeat mitat ja polven kohta) Brians Zero G patjoja vapaana sekä siihen sopiva kilpi. Settiä täydennettiin vielä uudella Suomen markkinoita varten kehitetyllä Stomp räpylällä ja näin voi Antti aloittaa jääharjoittelun kunnon työkaluilla.

Antin omat kommentit miehen harjoiteltua ensimmäisen viikon ajan uudella setillään: ”Uskomaton ero siihen nähden mihin olen aiemmin joutunut tottumaan. Patjat erityisesti tuntuvat puolet kevyemmiltä kuin millä olen aiemmin pelannut. Toiveena olisi tietysti että näillä saisi jatkaa koko kauden ajan.”

Antti Härmä on mennyt hyvin eteenpäin kesän pro treenien aikana. Erityisesti pelitasapaino ja liikkuminen jäässä on kehittynyt todella positiiviseen suuntaan.